Skip links

Synlighet i storformat ditt budskap, våra skärmar!

Boosta ditt budskap med storbildsskärmar

I hjärtat av Värnamo och Gislaved har vi strategiskt placerat våra storbildsskärmar för att nå en bred och mångsidig publik. Dessa skärmar fungerar som kraftfulla marknadsföringsverktyg där företag kan presentera sina varumärken, tjänster och kampanjer med imponerande visuell effekt.

Oavsett om det är att annonsera kommande evenemang, lansera nya produkter eller helt enkelt öka varumärkesmedvetenheten, erbjuder våra storbildsskärmar en dynamisk och modern plattform för att fånga uppmärksamheten hos både lokalbefolkningen och besökare.

Genom att synas på våra storbildsskärmar når företag ut till en stor och varierad målgrupp, och med våra strategiskt valda platser blir budskapet en integrerad del av det lokala samhället. Vi på Meza Verde är stolta över att erbjuda denna unika möjlighet för företag att göra ett starkt intryck och nå ut till sina potentiella kunder i Värnamo och Gislaved.

Använd formuläret nedan för att göra en intresseanmälan och synas på våra storbildsskärmar.

Urval av kunder

Referenser

Slide 1

Vi använder oss utav Mezaverde för att nå ut till befintliga och nya potentiella hyresgäster på ett proffsigt och ett synbart sätt. Vi får alltid snabb och professionell hjälp för att kunna marknadsföra oss på bästa sätt!

Camilla Wilstorp
Förvaltningsassistent. Nyfosa
Slide 1

Att synas lokalt är viktigt för oss. Dessa skärmar är placerade på platser som gör att stora delar av lokalbefolkningen ser oss. Därför har vi valt att jobba med Meza Verde under många år.

Björn Karlsson
f.d VD - Weland Solutions
Slide 1

Alltid snabb och smidig service när vi har beställt annonser till skärmarna i Gislaved och Värnamo. Ett bra sätt att synas på.

Jaana EK, VD/VC
Onepartnergroup - Anderstorp, Värnamo, Vaggeryd
Slide 1

Vi har valt att synliggöra budskap till våra kunder i Värnamo via Meza Verdes storbildskärm, som har ett perfekt skyltläge där vi når vi ut till fler kunder!

Madeleine Ståhl
Marknadskommunikatör Värnamo Energi
Slide 1

Enkelt och bra samarbete med lokal spridning av vårt varumärke.

Louise Söderlund
VD, Isaberg Mountain Resort
Slide 1

En del att få en större räckvidd på sin marknadsföring.

Svenstigs bil
previous arrow
next arrow