Skip links

Upptäck magin med våra filmer

Din partner för enastående filmproduktion!

Det är av avgörande betydelse för morgondagens värld att utbilda dagens elever om världen – och de utmaningar personer från det förflutna har stått inför.

“Den som inte känner till det förflutna kommer inte kunna behärska framtiden.” -Angelus Mann

Våra filmer är framtagna specifikt för användning i klassrum för grund- och gymnasieskolor, och var och en kommer med en lärarhandledning, som motsvarar skolans läroplan.

Vi samarbetar med pedagoger och experter inom området för att skapa de mest korrekta och granskade filmer. Varje film kommer med svensk undertext och lärarhandledning.

I slutändan hoppas vi kunna utbilda och inspirera, samtidigt som vi främjar filmens konst

Meza Verde Films är ett filmbolag baserat i Anderstorp. Bolaget hjälper lokala företag, föreningar och organisationer att synas med olika typer av rörligt media genom att framställa företagsfilmer, produktfilmer och/eller informationsfilmer.

Teamets mål är att skapa långfilmer / spelfilmer. Tillsammans har Meza Verde en bakgrund med över 20 års branscherfarenhet.

Teamet har under en period arbetat med att skapa faktafilmer som undervisningsmaterial. Tack vare dessa filmer har vi arbetat med amatörskådespelare och professionella inom filmvärlden. Idag känner vi att vi vill utöka vår kunskap och utmana oss själva.