Skip links

Varje ögonblick är värt att förevigas

Din partner för enastående filmproduktion!

Välkommen till Meza Verde, din partner för enastående filmproduktion! Vi är dedikerade till att omsätta idéer och visioner till verklighet genom kreativ och professionell filmproduktion. Oavsett om du söker skapa en företagsvideo, reklamfilm, utbildningsvideo eller dokumentär, är vårt erfarna team redo att förvandla dina koncept till minnesvärda visuella berättelser.

Vi kombinerar teknisk expertis med konstnärlig känsla för att leverera filmer som inte bara imponerar tekniskt utan också engagerar och berör din målgrupp på ett djupt plan. Från manusutveckling och inspelning till redigering och distribution, vi har alla de nödvändiga verktygen och färdigheterna för att ta din filmproduktion till nya höjder.

Oavsett om ditt projekt är stort eller litet, så är varje detalj viktig för oss. Vi strävar efter att skapa en samarbetsmiljö där dina idéer kan blomstra och där varje bild och ljud är noggrant utformat för att förmedla ditt budskap på bästa sätt.

Referenser som styrker vår kompetens

Slide 1

Gislaveds Industrimuseum har samarbetat med Meza Verde Produktion AB i olika filmproduktioner som beställare och genom att vi lånat ut rekvisita. Vår erfarenhet är att bolagets medarbetare är lyhörda för önskemål och väldigt flexibla när vi önskat göra tillägg eller ändringar i beställningen.

Karl-Gunnar Johansson museiintenden
Gislaveds Industrimuseum
Slide 1

Det är ett sant nöje att arbeta med Meza Verde, inte bara för att man blir mött av såväl respekt som generositet utan också på grund av den professionalitet som lyser igenom i hela arbetsprocessen.

Dick Harrison
Historieprofessor & TV-profil
Slide 1

Meza Verde Films är bra på att göra en historia levande genom att skapa filmer för lärare och elever där man inspireras att lära sig mer!

Jan Fransson
Mediacenter Jönköpings län
Slide 1

Meza Verde – Glada och positiva i sitt bemötande och alltid måna om att försöka göra det så bra som möjligt för oss som kund!

Marie Bertilsson
AV Media Skåne
Slide 1

Bästa filmbolaget. Finns inget att tillägga. Helt enkelt bäst...

Marianne "Majsan" Olsson
Lärare, Kulltorpskolan
previous arrow
next arrow